De meest innovatieve Fabrikant van Honingraat en Mineraal Geïsoleerde Kabelproducten

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Pasia Honeycomb Products Co., Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij taxeren hoogst de samenwerking met Pasia wegens de kwaliteitsproducten en de onbeperkte professionele diensten.

—— Julie

Dank aan uw uitstekend onderzoek en ontwikkelingsvermogen, werden wij definitief de tevreden goederen van Pasia.

—— Ashraf

Het snelle steekproef vervaardigen gebaseerd op onze ingewikkelde concepten maakte onze effectief het bieden, winnen wij definitief het project.

—— George

Ik ben online Chatten Nu

Pasia Honeycomb Products Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Pasia Honeycomb Products Co., Ltd Pasia Honeycomb Products Co., Ltd Pasia Honeycomb Products Co., Ltd Pasia Honeycomb Products Co., Ltd Pasia Honeycomb Products Co., Ltd Pasia Honeycomb Products Co., Ltd Pasia Honeycomb Products Co., Ltd Pasia Honeycomb Products Co., Ltd
Samenpersende Workshop De Kern van de aluminiumhoningraat het Uitbreiden zich Graniet Snijdende Machine Marmeren Snijdende Machine De infrarode Snijdende Machine van Ray freesmachine Sterkte testen Machine De Snijmachine van de aluminiumplaat

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Pasia
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3 million-10 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 50% - 60%

Met de ervaring van meer dan 20 jaar op het ontwerpen van en de productie van honingraat en metaalproduct, Pasia-is Co. Ltd van Honingraatproducten veelzijdig bij etc. het leveren van gediversifieerde honingraat en sandwichproducten aan cliënten van diverse industrieën met inbegrip van bouw, vervoer, mariene, industriële uitrusting, decoratie. De honingraatpanelen worden toegepast en wordt toegepast op talrijke gebieden, die op de beste sterkte en gewichtsverhouding, extreme voorwaardenweerstand zoals hoge of lage temperaturen, vochtige of waterige voorwaarde, A+-brandclassificatie, hoge tolerantie op grootte, enz. etc. worden gebaseerd.

 

Pasia heeft in significant kapitaal op materiaalinvestering gezet om de eerste vervaardiging van het klassenproduct te beveiligen. Tot nu toe, heeft Pasia reeds de meest geavanceerde buigende machine, paneel scherende machine, de digitale gecontroleerde pers van de torentjestempel, volledig de automatisch gecontroleerde ononderbroken productielijn van de verfdeklaag etc. bezeten. Het kan niet alleen opbrengs vlakke panelen groeperen, maar ook veroorzaakt enige gebogen, draai en alle vormen van aangepast honingraatpaneel. Het productiebeheer is onder ISO9001: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008. De kwaliteitsproducten hebben goede reputatie in markt met herhaalde orden van onze klanten gewonnen. Wij hebben onze producten naar Duitsland, Brazilië, Mexico, Colombia, Korea, Singapore, Indonesië, Maleisië, Midden-Oosten, Oezbekistan, Rusland, de Oekraïne, Australië, Algerije, de Grote schaalproductie van enz., efficiënt systeem voor kwaliteitscontrole uitgevoerd, de volledige lokale de industriesteun en het geavanceerde plan van de kostencontrole Pasia geschikt maken om hoogste-kwaliteits structurele panelen in grote verscheidenheid van stijlen, ontwerpen en materialen aan concurrerende tarifering te verstrekken.

 

Het bedrijf presteert nu als snel ontwikkelende fabrikant op R&D, het ontwerpen, productie en verkoop van honingraatproducten met inbegrip van aluminium of roestvrij staal, document, Aramid, plastic de honingraatkern van pp en hun panelen, de panelen van de steenhoningraat, de producten van de innovatiehoningraat, aangepaste honingraatproducten met inbegrip van opgenomen sectie, geschilderd, met een laag bedekt poeder, overmaatse, speciale vormpanelen, delen die op CAD tekening etc. worden gebaseerd.

 

Tevreden om met ons te contacteren als er etc. om het even welke vragen op product, proces, bezit zijn. Wij zullen ons elk beste proberen om ons kwaliteitsgoederen en diensten van uw expection of voorbij uw verwachting te leveren.

Contactgegevens
Pasia Honeycomb Products Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Warren Sun

Tel.: 86-573-8825-9179

Fax: 86-573-8825-9180

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)