De meest innovatieve Fabrikant van Honingraat en Mineraal Geïsoleerde Kabelproducten

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSamengestelde Steencomités

Opgepoetste Samengestelde SteenBekledingspanelen, de Bladen van het Steenvernisje 1220*2440

Certificaat
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Wij taxeren hoogst de samenwerking met Pasia wegens de kwaliteitsproducten en de onbeperkte professionele diensten.

—— Julie

Dank aan uw uitstekend onderzoek en ontwikkelingsvermogen, werden wij definitief de tevreden goederen van Pasia.

—— Ashraf

Het snelle steekproef vervaardigen gebaseerd op onze ingewikkelde concepten maakte onze effectief het bieden, winnen wij definitief het project.

—— George

Ik ben online Chatten Nu

Opgepoetste Samengestelde SteenBekledingspanelen, de Bladen van het Steenvernisje 1220*2440

China Opgepoetste Samengestelde SteenBekledingspanelen, de Bladen van het Steenvernisje 1220*2440 leverancier
Opgepoetste Samengestelde SteenBekledingspanelen, de Bladen van het Steenvernisje 1220*2440 leverancier Opgepoetste Samengestelde SteenBekledingspanelen, de Bladen van het Steenvernisje 1220*2440 leverancier Opgepoetste Samengestelde SteenBekledingspanelen, de Bladen van het Steenvernisje 1220*2440 leverancier

Grote Afbeelding :  Opgepoetste Samengestelde SteenBekledingspanelen, de Bladen van het Steenvernisje 1220*2440

Productdetails:

Plaats van herkomst: DE VOLKSREPUBLIEK CHINA
Merknaam: Pasia
Certificering: ISO9001-2008
Modelnummer: SCP-graniet-30mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: afhankelijk van specificatie
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: door Triplexkrat
Levertijd: afhankelijk van specificatie
Levering vermogen: afhankelijk van specificatie
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Substraat: het paneel van de aluminiumhoningraat Dikte: 30 mm
basismateriaal: Opgepoetste Granietsteen Maat: 1220*2440
onroerend goed: licht gewicht Product: Het opgepoetste Samengestelde Comité van de Granietsteen

Het opgepoetste Samengestelde Comité van de Granietsteen voor de Openluchtbekleding van de Bureaubouw

 

Productomschrijving

 

Het opgepoetste Samengestelde Comité van de Granietsteen voor de Openluchtbekleding van de Bureaubouw is een uiterst dun opgepoetst die paneel van de granietsteen venner met een paneel van de aluminiumhoningraat voor correcte en thermische isolatie wordt gesteund. De opgepoetste oppervlakte presteert beter op stof het schoonmaken functie. Het steen samengestelde paneel bewaart veel steen grondstof resouces aangezien de dikte van het natuursteen slechts 3-5 mm in dikte is terwijl het paneel van de aluminiumhoningraat een uit elkaar geplaatste kernstructuur is zodat het zeer licht is en bewaart veel ook materialen kan. Het gehele paneel is zeer licht in vergelijking met het regelmatige de steenpaneel van 3 cm dikte.

 

Voorbeelden

 

De uiterst dunne steen samengestelde panelen wordt samengesteld met twee of meer verschillende platen in entrepot met lijm. De oppervlakte en substraatmaterialen zijn natuursteen en tegels, steen, glas of aluminium etc. respectievelijk honingraat.

 

Steenbeschrijving

 

Het marmer is een niet foliated metamorfosedierots uit opnieuw gekristalliseerde carbonaatmineralen wordt samengesteld, het meest meestal kalkspaat of dolomiet. De geologen gebruiken de term „marmer“ om naar veranderd kalksteen te verwijzen; nochtans, de steenhouwers ruimer de te omvatten termijn gebruiken unmetamorphosed kalksteen. Het marmer wordt algemeen gebruikt voor beeldhouwwerk en als bouwmateriaal.

 

Voordelen:

 

. Lichtgewicht

Twee. Met hoge weerstand

Drie. Verhoogde anti-vervuilings capaciteit

Vier. Gemakkelijkere controle van eenvormige kleur

Vijf. Gemakkelijke installatie

Zes. Uitvoerbaar bij het niet uitvoerbare gebied van regelmatige steen

Zeven. Geluiddicht, vochtbestendig

Acht. Energie - besparing en consumptievermindering

Negen. Druk kosten

 

1 door basisclassificatie:

1) steen - de samengestelde panelen van de aluminiumhoningraat

2) steen - hard substraat samengesteld paneel

3) steen - tegel samengesteld paneel

4) steen - steen samengesteld paneel

5) steen - glas samengesteld die paneel als steen doorzichtige plaat wordt bekend

 

2 door vorm zijn verdeeld in:

① algemene typeplaat

② boogplaat

 

3 volgens de oppervlakte:

① spiegelpaneel

② mat paneel

③ ruw paneel

 

Eigenschappen

 

Nr. Eigenschappen Detaillering
1 Lichtgewicht Het marmeren vernisje voor het marmeren samengestelde paneel met aluminium plastic paneel kan slechts dik 3 ~ 5mm zijn. Is het algemeen gebruikte samengestelde paneel met tegels of graniet slechts met een dikte van ongeveer 12mm. Het bespaart veel kosten op zijn minst op het vervoer. Dienovereenkomstig, is het de beste keus voor het gebruik op het gebouw met een ladingsgrens.
2 met hoge weerstand Het marmer met de tegels wordt geklemd, het graniet, de panelen van de aluminiumhoningraat en andere samenstelling, het buigen en de breukweerstand, scheerbeurtsterkte waren beduidend beter, dat zeer het brekende tarief tijdens vervoer, installatie en gebruik dat verlagen.
3 Betere anti-vervuilings capaciteit De regelmatige originele marmeren plaat zal kleur of met vuile verontreiniging op de oppervlakte als het gebruiken van cement het natte kleven veranderen. Terwijl voor het samengestelde paneel, als dicht en hard substraat en lijmfilm, zal de bovengenoemde situatie niet gebeuren.
4 Gemakkelijker om kleurenverschil te controleren Het marmeren die vernisje op de marmeren samengestelde panelen wordt gebruikt is drie of vier keer meer dan de originele plaat. Daarom kunnen de kleur en het patroon 3 of 4 keer meer hetzelfde zijn als de originele marmeren plaat.
5 Gemakkelijke installatie Afhankelijk van de bovengenoemde kenmerken, zijn de efficiency en de veiligheid en de kosten van het installatieproces zeer beter.
6 Breek het beperkte gebied De originele marmeren plaat kan op de binnen en buitenmuur, de grond, de vensterbank, de portiek, de Desktop, enz. worden gebruikt. Maar voor het plafond, zal geen decoratiebedrijf risico nemen om geen kwestie te gebruiken het of graniet marmeren is. De aluminium-plastic gesteunde marmeren panelen of de aluminiumhoningraat steunden marmeren paneel kunnen door het beperkte gebied van het paneel van de steenhoningraat breken. Omdat het zeer licht is dat het gewicht van het gehele lichaam slechts 1/5 tot 1/10 van de originele plaat is zodat het op het plafond kan worden gebruikt.
7 Geluidsisolatie en vochtbestendig Een paneel van de aluminiumhoningraat gesteund steen overtreft de eigenschappen van het originele steenpaneel op de de geluidsisolatie, vochtigheid en hitteisolatie en de koude isolatieprestaties wegens de honingraatstructuur.
8 Energie - besparing Verder aan bovengenoemde, Steen kan het paneel van de aluminiumhoningraat, na installatie in binnen en openlucht, de consumptie van elektriciteit en hitte zeer verminderen.
9 Besnoeiingskosten Gepast om steen samengesteld materiaal te verdunnen en aan te steken, kan het kosten op vervoer en installatie besparen. Voorts zal het gebeëindigde samengestelde steenpaneel rendabeler dan hun originele plaat zijn.

Contactgegevens
Pasia Honeycomb Products Co., Ltd

Contactpersoon: Warrensun

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)