De meest innovatieve Fabrikant van Honingraat en Mineraal Geïsoleerde Kabelproducten

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSamengestelde Steencomités

De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat

Certificaat
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Wij taxeren hoogst de samenwerking met Pasia wegens de kwaliteitsproducten en de onbeperkte professionele diensten.

—— Julie

Dank aan uw uitstekend onderzoek en ontwikkelingsvermogen, werden wij definitief de tevreden goederen van Pasia.

—— Ashraf

Het snelle steekproef vervaardigen gebaseerd op onze ingewikkelde concepten maakte onze effectief het bieden, winnen wij definitief het project.

—— George

Ik ben online Chatten Nu

De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat

China De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat leverancier
De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat leverancier De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat leverancier De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat leverancier De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat leverancier

Grote Afbeelding :  De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat

Productdetails:

Plaats van herkomst: DE VOLKSREPUBLIEK CHINA
Merknaam: Pasia
Certificering: ISO9001-2008
Modelnummer: SCP-gebogen-12mm

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: afhankelijk van specificatie
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: door Triplexkrat
Levertijd: afhankelijk van specificatie
Levering vermogen: afhankelijk van specificatie
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Substraat: AHP Dikte: 12 mm
basismateriaal: Zandsteen, Kalksteen, Graniet enz. Maat: Vanaf Ontwerptekening
onroerend goed: licht gewicht Toepassing: Bekledingsmuur

Het gebogen Samengestelde Comité van de Vormsteen voor Binnen of Openluchtdecoratie van de Bureaubouw

 

Het gebogen Samengestelde Comité van de Vormsteen voor Binnen of Openluchtdecoratie van de Bureaubouw bestaat uit een dun natuurlijk kalksteen, zandsteen, graniet of andere types van steenvernisje (3 mm - 5 mm) in entrepot op een steunend paneel zoals het paneel van de aluminiumhoningraat, aluminium samengesteld paneel of het steunende paneel van de rotswol met het vastbouten het plakken of lijmmethode plakkend. Het kan direct aan de openluchtbekleding zonder de bakstenen muurbouw worden gebruikt.

 

Het gebogen Samengestelde Comité van de Vormsteen voor Binnen of Openluchtdecoratie van de Bureaubouw bezit goede preperties van artistieke vorm die door het het ontwerpen verzoek wordt vereist. Aangezien de gehele module in installatie wordt vervaardigd, kan het gebouw met deze module worden gewikkeld nadat de kaderstructuur wordt gebeëindigd. Het proces wordt veel vereenvoudigd en de kosten kunnen zeer worden bespaard. 

 

De twee delen worden strak geplakt samen met lijm met hoge weerstand onder op hoge temperatuur en druk. Het resulterende samengestelde paneel niet alleen bewaart de natuurlijke schoonheid van het graniet of het marmer, het overwint ook inherente eigenschappen en kenmerken zoals breekbaarheid en zwaarte huidig in natuurstenen. De samengestelde panelen kunnen vrijwel in om het even welk natuursteenmateriaal met inbegrip van graniet, marmer, kalksteen, lei en zandsteen worden geproduceerd.

 

 

Feactures

 

Nr. Punt Beschrijving
1

Lichtgewicht

 

Het standaard samengestelde paneel die steen uit vernisje met plastiek gelamineerde die panelen bestaan met honingraataluminium is worden versterkt 1/2 of 1/3 aansteker dan stevig steenpaneel. Dit vermindert de dode lading van het gebouw. Aangezien het lichter is, is de bouwsnelheid ook beter, vooral in high-rise de bouwbekledingen. Er zijn daarom besparingen in structurele vereisten, arbeid en tijd. Naast het zorgen van voor stabiliteit aan de dunne laagsteen, elimineert de vervaardigingstechniek warpage – een natuurlijk die kenmerk vaak in lange steenpanelen wordt gezien. Het samengestelde steenpaneel kan op de meeste substraten worden geïnstalleerd gebruikend een verscheidenheid van installatiemethodes met inbegrip van adhesie of mechanische fastenings zoals verborgen schroeven of met elkaar verbindend kanalen.
2 Betere bestand effectweerstand, flexural sterkte en water Het samengestelde steenpaneel heeft betere effectweerstand en flexural sterkte toe te schrijven aan hun steunende steun. De steun supportpanels kan worden gebogen, makend tot hen ideaal voor een verscheidenheid van architecturale toepassingen. Zij verminderen de breekbare en brosse eigenschappen van natuurstenen en kunnen in plaats van natuurstenen voor hun esthetische schoonheid worden gebruikt. Bovendien is het epoxy gevilde samengestelde paneel ondoordringbaar aan waterpenetratie, zelfs met open gestructureerde stenen dergelijk astravertine of kalksteen.
3 Het gebruiksverhouding van de verhogingssteen Het gebruik van dun steenvernisje in samengestelde panelen maximaliseert het gebruik van natuursteen. De gebruiksverhouding is over het algemeen ongeveer 3 keer hoger dan als het materiaal geheel uit van natuursteen bestaat. Bijvoorbeeld, kan 1 m3 van ruwe steen worden gebruikt om tot 135 m2 samengestelde steenpanelen te vervaardigen in vergelijking met ongeveer 45 m2 natuursteenpanelen. Dit is een efficiënter gebruik van beperkte middelen, vermindert de benutting van natuurlijke rijkdommen en bevordert milieubehoud. Voorts staat het krijgen van een grotere hoeveelheid van steenvernisje van één enkel blok de fabrikant toe om een meer verenigbare toon en een textuur in het eindproduct te bereiken
4 betere flexural sterkte. Het dunne steunende paneel van het polyesteraluminium is ongeveer 2,5 tot 4 mm dik en dergelijke samengestelde panelen zijn geschikt voor toepassingen lichtgewicht vereisen en thinness. Het kan voor interne muurbekledingen, liftbinnenland en decoratieve plafonds worden gebruikt. Behalve lichtgewicht het zijn, zijn de panelen van het polyesteraluminium meer zelfs en bestand tegen corrosie en chemische aanval.

 

Verwerkingsoverzicht

 

Het natuursteen van de steengroeve in de vorm van blokken wordt gesneden in dunne plakken. Zij worden geplakt op de steun van panelen door speciale die hars door toepassing van eenvormige hitte en druk wordt gevolgd om het juiste plakken door de gehele plak te verzekeren. Zodra de lijm heeft geplaatst, wordt de plak gezaagd in half en de stukken is opgepoetst of geslepen. Tot slot worden de stukken gesneden aan grootte mechanisch volgens de eisen van de klant.

 

Overwegingen

 

Hoewel de technologie het gebruik van natuursteen bezuinigt, installatie versnelt en de prestaties en de waaier van toepassingen verbetert, kan het niet rendabel in toepassingen zijn die natuurstenen met lage en middelgrote kostenwaaier impliceren. Nochtans voor toepassingen die high-end luxueuze stenen zoals onyxmarmer of hemel blauw graniet gebruiken, zijn er mogelijke voordelen en besparingen aangezien het gebruik van de duurdere grondstof zeer wordt verminderd.

 

De sterkte en de prestaties van het samengestelde steenpaneel zijn zeer afhankelijk van de gebruikte productietechnologie en de kwaliteit van hars. Vandaar is het belangrijk om te verzekeren de juiste materialen en de leveranciers worden verkozen om het product te leveren. De keus van installatiemethodes b.v. het mechanische vastmaken of door zelfklevende lijm, vereist aangewezen bekwame arbeid om de doeltreffendheid van de installatie te verzekeren.

 

Vandaar kan het noodzakelijk zijn te verzekeren er voldoende opgeleide arbeiders zijn om de installatiewerken uit te voeren alvorens lichtgewicht samengestelde steenpanelen te overwegen.

 

Toepassingen:

 

Zij worden gebruikt in een brede waaier van toepassingen zoals buiten en binnenlandse muurbekledingen, liften, bekledingen, counter-tops en andere speciale toepassingen.

 

 

De gebogen Comités van de Vorm Samengestelde Steen voor Binnenlands Murenahp Substraat

Contactgegevens
Pasia Honeycomb Products Co., Ltd

Contactpersoon: Warrensun

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)