De meest innovatieve Fabrikant van Honingraat en Mineraal Geïsoleerde Kabelproducten

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe panelen van de honingraatsteen

Lichtgewicht Gebogen de Comités van de Honingraatsteen Uiterst dunne Granietcomités

Certificaat
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Wij taxeren hoogst de samenwerking met Pasia wegens de kwaliteitsproducten en de onbeperkte professionele diensten.

—— Julie

Dank aan uw uitstekend onderzoek en ontwikkelingsvermogen, werden wij definitief de tevreden goederen van Pasia.

—— Ashraf

Het snelle steekproef vervaardigen gebaseerd op onze ingewikkelde concepten maakte onze effectief het bieden, winnen wij definitief het project.

—— George

Ik ben online Chatten Nu

Lichtgewicht Gebogen de Comités van de Honingraatsteen Uiterst dunne Granietcomités

China Lichtgewicht Gebogen de Comités van de Honingraatsteen Uiterst dunne Granietcomités leverancier
Lichtgewicht Gebogen de Comités van de Honingraatsteen Uiterst dunne Granietcomités leverancier Lichtgewicht Gebogen de Comités van de Honingraatsteen Uiterst dunne Granietcomités leverancier

Grote Afbeelding :  Lichtgewicht Gebogen de Comités van de Honingraatsteen Uiterst dunne Granietcomités

Productdetails:

Plaats van herkomst: DE VOLKSREPUBLIEK CHINA
Merknaam: Pasia
Certificering: ISO9001-2008
Modelnummer: SHP25 (5/0.5+18.5+1) - graniet-Gebogen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100 M2 voor aangepaste orde en geen verzoek om opgeslagen goederen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Parelwol en schuimraad in triplexkrat dat wordt beschermd.
Levertijd: binnen 4 weken voor één 20 ' containerlading
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 180.000 vierkante meters per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Steentype: graniet Grootte in mm*mm: 1200*1800
Behandeld oppervlakte: Hamerring Toepassing: Speciaal Gebied
Naam van het product: De Honingraatcomité van de granietsteen Dikte: 25 mm

Gebogen de Steencomités van het Honingraatgraniet, Uiterst dunne Granietcomités van Speciale Vorm

 

Productomschrijving

 

Het de honingraatpaneel van de granietsteen is een sandwichpaneel met een paneel van de aluminiumhoningraat en een vernisje van de granietsteen. Het graniet is een gemeenschappelijk type van felsic opdringerig stollingsgesteente dat in textuur korrelig en phaneritic is. Het gebeëindigde duidelijke de honingraatpaneel van de granietsteen bezit prestaties op goede capaciteit te zijn bended in speciale vorm. De stevige steen heeft zeer stijve eigenschappen zodat het steenpaneel zelf niet kan zijn bended maar enkel snijdt de steenarbeider het paneel in gebogen vormen.

 

Steenbeschrijving

 

1. Het woord „graniet“ komt uit Latijnse granum, een korrel, in verwijzing naar de grofkorrelige structuur van zulk een holocrystalline rots. De term ‚graniet‘ is ook op een groep opdringerige stollingsgesteenten met gelijkaardige texturen en lichte variaties op samenstelling en oorsprong van toepassing. Deze rotsen bestaan hoofdzakelijk uit veldspaat, kwarts, mica, en amfiboolmineralen. Deze vormen het met elkaar verbinden van enigszins equigranular matrijs van veldspaat en kwarts met verspreid donkerder biotietmica en amfibool dat (vaak hoornblende) de lichtere kleurenmineralen peppering. Nu en dan zijn sommige individuele kristallen (phenocrysts) groter dan groundmass, waarbij de textuur als porphyritic gekend is. Een granietachtige rots met een porphyritic textuur is gekend als granietporfier. De granieten kunnen in kleur, afhankelijk van hun mineralogie hoofdzakelijk wit, roze, of grijs zijn. Per definitie, is het graniet een stollingsgesteente met minstens 20%-kwarts en tot het alkaliveldspaat van 65% door volume. Het graniet verschilt van granodiorite in dat minstens 35% van het veldspaat in graniet is alkaliveldspaat in tegenstelling tot plagioclase; het is het kaliumveldspaat dat vele granieten een distinctieve roze kleur geeft. Het extrusive stollingsgesteente gelijkwaardig van graniet is ryoliet.


2. Het graniet is bijna altijd massief (niet hebbend om het even welke interne structuren), hard en taai, en daarom heeft het algemeen gebruik de hele geschiedenis door menselijke, en meer onlangs als bouwsteen bereikt. De gemiddelde dichtheid van graniet is tussen 2,65 en 2,75 g/cm3, ligt zijn samenpersende sterkte gewoonlijk boven MPa 200, en zijn viscositeit dichtbij STP is 3-6 • Pa 1019·s. het smelten de temperatuur is 1215-1260 °C.


3. Het graniet heeft slechte primaire doordringbaarheid maar sterke secundaire doordringbaarheid.


4. Granitoid is een algemene, beschrijvende gebiedsvoorwaarde voor lichter gekleurde, grofkorrelige stollingsgesteenten. Het pectografische onderzoek wordt vereist voor identificatie van specifieke soorten granitoids.


5. De ‚granietachtige‘ term betekent granite-like en gepast op graniet en rotsen van gelijkaardige samenstelling of textuur toe.

 

1200*1800 mm2 rangschikte het paneel van de de steenhoningraat van het granietvernisje is met een breedte van 1200mm en lengte van 1800mm. Aangezien het paneel van de steenhoningraat geen standaardproduct is, kan de dikte, breedte, lengte, materiële specificaties etc. worden aangepast gebaseerd op de eis van de klant. Bijvoorbeeld, zal één of andere cliënt een straal van de de steenhoningraat van 75 mm dikke voor het hangen ourside als doel vereisen om te ontwerpen. De materiële specificatie en het proces zouden moeten worden veranderd dienovereenkomstig om deze nieuwe dikte te ontmoeten. Ook die is één of ander dunner marmeren paneel van de steenhoningraat ook beschikbaar op dunnere aluminiumhoningraat steun of aluminium samengesteld paneel wordt gebaseerd. Geen kwestie hoe dik van het de sandwichpaneel van de steenhoningraat, de sterkte van het paneel zal worden beveiligd. Ondertussen, more and more architectenmoed om het bredere marmeren paneel van de steenhoningraat voor de binnendecoratie te gebruiken zelfs het plafondgebied aangezien het een grote innovatie van het produceren van het natuurlijke marmeren paneel van de het aluminiumhoningraat van het steenvernisje als zijn uitstekende sterkte aan gewichtsverhouding is.

 

De voordelen van het paneel van de steenhoningraat:

 

Nr. Eigenschappen Detaillering
1 Lichtgewicht Het marmeren vernisje voor het marmeren samengestelde paneel met aluminium plastic paneel kan slechts dik 3 ~ 5mm zijn. Is het algemeen gebruikte samengestelde paneel met tegels of graniet slechts met een dikte van ongeveer 12mm. Het bespaart veel kosten op zijn minst op het vervoer. Dienovereenkomstig, is het de beste keus voor het gebruik op het gebouw met een ladingsgrens.
2 met hoge weerstand Het marmer met de tegels wordt geklemd, het graniet, de panelen van de aluminiumhoningraat en andere samenstelling, het buigen en de breukweerstand, scheerbeurtsterkte waren beduidend beter, dat zeer het brekende tarief tijdens vervoer, installatie en gebruik dat verlagen.
3 Betere anti-vervuilings capaciteit De regelmatige originele marmeren plaat zal kleur of met vuile verontreiniging op de oppervlakte als het gebruiken van cement het natte kleven veranderen. Terwijl voor het samengestelde paneel, als dicht en hard substraat en lijmfilm, zal de bovengenoemde situatie niet gebeuren.
4 Gemakkelijker om kleurenverschil te controleren Het marmeren die vernisje op de marmeren samengestelde panelen wordt gebruikt is drie of vier keer meer dan de originele plaat. Daarom kunnen de kleur en het patroon 3 of 4 keer meer hetzelfde zijn als de originele marmeren plaat.
5 Gemakkelijke installatie Afhankelijk van de bovengenoemde kenmerken, zijn de efficiency en de veiligheid en de kosten van het installatieproces zeer beter.
6 Breek het beperkte gebied De originele marmeren plaat kan op de binnen en buitenmuur, de grond, de vensterbank, de portiek, de Desktop, enz. worden gebruikt. Maar voor het plafond, zal geen decoratiebedrijf risico nemen om geen kwestie te gebruiken het of graniet marmeren is. De aluminium-plastic gesteunde marmeren panelen of de aluminiumhoningraat steunden marmeren paneel kunnen door het beperkte gebied van het paneel van de steenhoningraat breken. Omdat het zeer licht is dat het gewicht van het gehele lichaam slechts 1/5 tot 1/10 van de originele plaat is zodat het op het plafond kan worden gebruikt.
7 Geluidsisolatie en vochtbestendig Een paneel van de aluminiumhoningraat gesteund steen overtreft de eigenschappen van het originele steenpaneel op de de geluidsisolatie, vochtigheid en hitteisolatie en de koude isolatieprestaties wegens de honingraatstructuur.
8 Energie - besparing Verder aan bovengenoemde, Steen kan het paneel van de aluminiumhoningraat, na installatie in binnen en openlucht, de consumptie van elektriciteit en hitte zeer verminderen.
9 Besnoeiingskosten

Gepast om steen samengesteld materiaal te verdunnen en aan te steken, kan het kosten op vervoer en installatie besparen. Voorts zal het gebeëindigde samengestelde steenpaneel rendabeler dan hun originele plaat zijn.

 

Toepassing:

 

Over het algemeen voor openluchtbekledingsdecoratie en oude de bouwvernieuwing.

 

Contactgegevens
Pasia Honeycomb Products Co., Ltd

Contactpersoon: Warrensun

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)