De meest innovatieve Fabrikant van Honingraat en Mineraal Geïsoleerde Kabelproducten

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Comités van het honingraatplafond

Comités de met hoge weerstand van de Honingraatsteen, Commerciële Plafondcomités Anticorrosive

Certificaat
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Van goede kwaliteit De panelen van de honingraatsteen voor verkoop
Wij taxeren hoogst de samenwerking met Pasia wegens de kwaliteitsproducten en de onbeperkte professionele diensten.

—— Julie

Dank aan uw uitstekend onderzoek en ontwikkelingsvermogen, werden wij definitief de tevreden goederen van Pasia.

—— Ashraf

Het snelle steekproef vervaardigen gebaseerd op onze ingewikkelde concepten maakte onze effectief het bieden, winnen wij definitief het project.

—— George

Ik ben online Chatten Nu

Comités de met hoge weerstand van de Honingraatsteen, Commerciële Plafondcomités Anticorrosive

China Comités de met hoge weerstand van de Honingraatsteen, Commerciële Plafondcomités Anticorrosive leverancier
Comités de met hoge weerstand van de Honingraatsteen, Commerciële Plafondcomités Anticorrosive leverancier Comités de met hoge weerstand van de Honingraatsteen, Commerciële Plafondcomités Anticorrosive leverancier

Grote Afbeelding :  Comités de met hoge weerstand van de Honingraatsteen, Commerciële Plafondcomités Anticorrosive

Productdetails:

Plaats van herkomst: DE VOLKSREPUBLIEK CHINA
Merknaam: Pasia
Certificering: ISO9001-2008
Modelnummer: SHP

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100 m2
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: door Triplexkrat
Levertijd: afhankelijk van specificatie
Levering vermogen: afhankelijk van specificatie
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Substraat: AHP Dikte: 20 mm
basismateriaal: Om het even welk natuursteen Maat: 1200*1200
onroerend goed: Lichtgewicht en Met hoge weerstand Toepassing: Binnenplafondcomité

Lichtgewicht en Met hoge weerstand het Plafondcomité van de Steenhoningraat voor Binnendecoratie

 

Productomschrijving

 

Het lichtgewicht en Met hoge weerstand het Plafondcomité van de Steenhoningraat voor Binnendecoratie is een paneel van de steenhoningraat met een natuursteenvernisje. Het bezit goede eigenschappen van lichtgewicht en met hoge weerstand die voor het plafondpaneel noodzakelijk zijn. De steen toont luxueuze verschijning maar zwaargewicht wordt veroverd.

 

1. Integrerend het paneel van de aluminiumhoningraat origineel van de ruimtevaarttechnologie met natuurlijke artistieke verschijningssteen zoals graniet, marmer, onyx, zandsteen, basalt en kalksteen, is het paneel van de steenhoningraat wijd gebruikt bij massa's van gebieden waar zorgvuldige overwegingen op de gewicht, sterkte, kosten en installatietijdcontrole evenals beperkingen vereis.

 

2. Het marmer, granietsteen, travertijn, de panelen van de kalksteenhoningraat is gebruikt uitgebreid in binnen en openluchtdecoratie, klassieke oude de bouwvernieuwing, liftplafond, muur en vloer, binnendecoratie voor de scheepsbouw en hoge snelheidstrein evenals andere toepassingen.

 

3. Het de Honingraatcomité van de Pasiasteen is in grote trekken met een gebiedsgewicht van ongeveer 16 kg m2, dat ongeveer 1/5 van de stevige steen is. Aldus, kan de arbeid, tijd, installatie ondersteunende faciliteiten zeer worden gered vooral overwegend de verhoogde loonkosten. Door het honingraatpaneel toe te voegen die met hoge starheid steunen, Pasia-toont de Comités van de Steenhoningraat uitstekende effectweerstand en flexural sterkte en andere mechanische prestaties.

 

4. Volgens het testende resultaat, kan de de prestatieswaarde van de schokweerstand tot 60 keer zijn meer dan hun stevig steenvernisje met 3 cm-dikte.

 

Flexibiliteit

 

Het natuursteen is zeer stijf omdat het een extreme hard en non-metal product van de aard is. Het kan niet worden gebogen zelfs u zette miljoenen van kg van kracht op het tot het in poeder wordt verpletterd. De steen zal barsten long before het één enkele nanometer buigt. In dit standpunt, is de steen onbuigbaar. De de Honingraatbekleding van het steenaluminium is een geklemde technologie die is bewezen om hoge winden en seismische activiteit te weerstaan. Voorts kan het paneel van de steenhoningraat in kromme, halve cirkel, hemisfeer worden gebogen zelfs een andere ingewikkelde vormen. Dat betekent de natuursteenplak na met het aluminium versterkt of het paneel van de glasvezelhoningraat, het zeer flexibeler kan zijn dan zelf. De flexibiliteit tijdens extreme voorwaarden is enkel één van de voordelen van de bekleding van de steenhoningraat, die het paneel van de steenhoningraat tot een goed materiaal voor het toepassingsgebied maakten waar flexibiliteit vereist.

 

Voordelen:

 

Nr. Eigenschappen Detaillering
1 Lichtgewicht Het marmeren vernisje voor het marmeren samengestelde paneel met aluminium plastic paneel kan slechts dik 3 ~ 5mm zijn. Is het algemeen gebruikte samengestelde paneel met tegels of graniet slechts met een dikte van ongeveer 12mm. Het bespaart veel kosten op zijn minst op het vervoer. Dienovereenkomstig, is het de beste keus voor het gebruik op het gebouw met een ladingsgrens.
2 met hoge weerstand Het marmer met de tegels wordt geklemd, het graniet, de panelen van de aluminiumhoningraat en andere samenstelling, het buigen en de breukweerstand, scheerbeurtsterkte waren beduidend beter, dat zeer het brekende tarief tijdens vervoer, installatie en gebruik dat verlagen.
3 Betere anti-vervuilings capaciteit De regelmatige originele marmeren plaat zal kleur of met vuile verontreiniging op de oppervlakte als het gebruiken van cement het natte kleven veranderen. Terwijl voor het samengestelde paneel, als dicht en hard substraat en lijmfilm, zal de bovengenoemde situatie niet gebeuren.
4 Gemakkelijker om kleurenverschil te controleren Het marmeren die vernisje op de marmeren samengestelde panelen wordt gebruikt is drie of vier keer meer dan de originele plaat. Daarom kunnen de kleur en het patroon 3 of 4 keer meer hetzelfde zijn als de originele marmeren plaat.
5 Gemakkelijke installatie Afhankelijk van de bovengenoemde kenmerken, zijn de efficiency en de veiligheid en de kosten van het installatieproces zeer beter.
6 Breek het beperkte gebied De originele marmeren plaat kan op de binnen en buitenmuur, de grond, de vensterbank, de portiek, de Desktop, enz. worden gebruikt. Maar voor het plafond, zal geen decoratiebedrijf risico nemen om geen kwestie te gebruiken het of graniet marmeren is. De aluminium-plastic gesteunde marmeren panelen of de aluminiumhoningraat steunden marmeren paneel kunnen door het beperkte gebied van het paneel van de steenhoningraat breken. Omdat het zeer licht is dat het gewicht van het gehele lichaam slechts 1/5 tot 1/10 van de originele plaat is zodat het op het plafond kan worden gebruikt.
7 Geluidsisolatie en vochtbestendig Een paneel van de aluminiumhoningraat gesteund steen overtreft de eigenschappen van het originele steenpaneel op de de geluidsisolatie, vochtigheid en hitteisolatie en de koude isolatieprestaties wegens de honingraatstructuur.
8 Energie - besparing Verder aan bovengenoemde, Steen kan het paneel van de aluminiumhoningraat, na installatie in binnen en openlucht, de consumptie van elektriciteit en hitte zeer verminderen.
9 Besnoeiingskosten Gepast om steen samengesteld materiaal te verdunnen en aan te steken, kan het kosten op vervoer en installatie besparen. Voorts zal het gebeëindigde samengestelde steenpaneel rendabeler dan hun originele plaat zijn.

 

Toepassing:

 

Binnenplafondcomité

Contactgegevens
Pasia Honeycomb Products Co., Ltd

Contactpersoon: Warrensun

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)